Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Algebehandling af fliser
​– slip for alger, mos og snavs

Trænger dine fliser til en grundig rensning?

Er det blevet tid til rensning af fliser på terrassen, i indkørslen eller et helt tredje sted på grunden? Så kan vi hos Entreprenør HP & Brolægning ApS udføre arbejdet. Vi har blandt andet specialiseret os inden for rensning og algebehandling af fliser, som vi både udfører for private husejere og en række forskellige former for erhvervskunder.

Fra vores adresse i Farum kører vi blandt andet ud til opgaver i lokalområdet samt Ballerup, Hillerød og omegn. Har du brug for professionel fliserensning og algebehandling et andet sted i København eller Nordsjælland, kommer vi også gerne en tur forbi din adresse.

Forlæng holdbarheden på dine fliser og få en flot belægning

Der er flere fordele ved at få foretaget en grundig rengøring af fliser kombineret med en algebehandling. Med den rette behandling kan du nemlig forlænge levetiden på dine fliser, samtidig med at du kan få dem til at se ud som nye igen uden snavs, alger og mos.

Vi sikrer dig en grundig flisebehandling og et veludført resultat

Når du vælger at lade os stå for rensning og algebehandling af fliser, så kan du nyde godt af vores mangeårige erfaring. Vi udfører vores arbejde grundigt, så du er sikret et flot og veludført resultat, der både kan holde nu, men også i de næste mange år. Vi tilbyder desuden også algebehandling af tag.

Vi anvender effektive produkter til rensning af terrasse og andre flisebelægninger, hvilket sikrer dig et hurtigt og effektivt resultat.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på algebehandling af fliser

Vi tilbyder en billig pris på algebehandling af fliser, så du kan give nyt liv til din flisebelægning, uden at det kommer til at koste dig en formue. Hvis du i samme omgang kunne tænke dig også at få foretaget en algebehandling af dit tag, kan vi også klare dette.

Du skal bare kontakte os med informationerne omkring din opgave, så sørger vi for at udarbejde et samlet, uforpligtende tilbud til dig på din tag- og flisebehandling. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87