Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Algebehandling af tag
​der får taget til at se ud som nyt

Vi tilbyder algebehandling af tag i hele Nordsjælland og København

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder algebehandling af tag? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS er vi specialister inden for algebehandling. Vi servicerer primært kunder i Farum, Ballerup, Hillerød og i resten af Nordsjælland samt i hele København, og vi hjælper også gerne dig.

Forlæng holdbarheden af dit tag med en tagbehandling

​Der er mange gode grunde til at få foretaget en professionel rensning og algebehandling af tag. Behandlingen er blandt andet en god måde at forlænge holdbarheden af dit tag på. Derudover kan det få taget til at se ud som nyt. Vores tagrensning fjerner effektivt smuds, alger og mos, så overfladerne igen bliver flotte at se på.

Vi kan desuden tilbyde tagmaling, men i den forbindelse er det vigtigt at understrege, at selvom dit tag kommer til at se ud som nyt, så er det en midlertidig løsning, da taget stadig er gammelt under malingen.

Vi fjerner effektivt alger fra taget

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for algebehandling af tag. Hos os er du sikret smukke og veludførte resultater, der kan holde langt ud i fremtiden.​ Vi tilbyder desuden også algebehandling af fliser.

Vi anvender gode og effektive produkter ved både rengøring af tag og rengøring af fliser, som effektivt fjerner alle alger og andet skidt. Du kan derfor trygt samarbejde med os, hvis du er træt af grønne overflader rundt omkring på dit hjem.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en tagrensning?

Den nøjagtige pris på en tagrensning afhænger af opgavens samlede omfang.

Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi giver gerne et samlet tilbud med en billig pris, hvis vi for eksempel skal foretage algebehandling af fliser i samme omgang.

Skal vi foretage en professionel rensning af tag hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi fortæller gerne mere om vores ydelser inden for algebehandling af tag samt vores gode priser.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87