Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Asfaltering for private og erhverv

Skal du have lagt ny asfalt?

​Har du brug for at få udført professionel asfaltering? Så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS i Farum asfalterer vi nemlig for private såvel som erhvervskunder i Hillerød, Ballerup, hele København og omegn samt i Nordsjælland, og vi gør det endda til en ganske fordelagtig pris.

​Vi klarer alle former for asfaltarbejde

Vi kan udføre alle former for asfaltarbejde. Det kan for eksempel være, at du har en indkørsel, du gerne vil have asfalteret, eller det kan være, at virksomhedens parkeringsanlæg trænger til ny asfaltering. Uanset hvilken opgave du har, og hvor omfattende den er, står vi til rådighed med vores store ekspertise.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Asfaltering af indkørsel
  • ​Asfaltering af parkeringsanlæg
  • ​Asfaltering af privat vej
  • ​Mange andre former for asfaltarbejde.

Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet

Når du vælger at lade os stå for din opgave i forbindelse med asfaltering, så er du garanteret veludført arbejde i høj kvalitet. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi ved derfor, hvad der skal til for at sikre, at du får det rette resultat, der matcher dine ønsker og behov. Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster asfaltering?

Vores priser på asfaltering afhænger blandt andet af, hvor stort et areal der skal asfalteres, og om du har nogle specielle ønsker til udførslen af opgaven. Vi er et entreprenørfirma, der udfører enhver opgave i høj kvalitet og til lave priser.

Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave. Har du brug for yderligere information om vores asfalteringsarbejde, ønsker du at indhente en pris pr. m2 asfalt, eller har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde, hører vi også meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 26 42 62 87, men du kan også skrive til vores e-mail tilbud@hpbrolaegning.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt for at aftale nærmere omkring et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og besigtige opgaven.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87