Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Bortkørsel af jord tilbydes

Vi kommer og bortskaffer overskydende jord

Har du en masse jord, som du skal have bortskaffet? Hvis du selv har været i gang med at grave ud til din nye indkørsel, til en terrasse eller måske din have, så kan det være, at du har en stor mængde jord, som du ikke selv har mulighed for at komme af med. Hvis det er tilfældet, så kan vi hos Entreprenør HP & Brolægning ApS hjælpe dig.

Vi tilbyder bortkørsel af jord for både private og erhverv i Ballerup, Hillerød, København og Nordsjælland.

Vi kan også hjælpe med selve udgravningen

Vi tilbyder ikke kun bortkørsel af jord, som du allerede selv har fået gravet op. Vi tilbyder også at udføre selve gravearbejdet for dig, så du slipper for at bruge tid og besvær på det. Vi har både udstyret, maskinerne og mandskabet til at udføre lige præcis det udgravningsarbejde, som du har behov for.

Det gælder, uanset om der er tale om en stor eller en lille opgave. Vi kan for eksempel være behjælpelige i forbindelse med udgravning til:

  • ​Belægningsarbejde
  • ​Ny indkørsel
  • ​Ny terrasse
  • ​Tilbygning
  • ​Nybyggeri
  • ​Anlægning af have
  • ​Lægning af rullegræs.

Hvis du ønsker det, kan vi også udføre resten af arbejdet, så du i stedet for kan bruge din tid på noget andet. Vi kan således hjælpe dig lige fra udgravning og bortkørsel af jord, til rullegræsset er lagt ud i haven, eller den nye terrasse er klar til at blive taget i brug.

Vi leverer kvalitetsarbejde til lave priser

Vi udfører vores arbejde ordentligt hver gang. Du er dermed garanteret veludført arbejde i højeste kvalitet, uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig. 

Vi tilbyder dog ikke kun høj kvalitet, men også lave priser, for bortskaffelse af jord skal ikke koste en formue. Lad i stedet for os om besværet og det tunge arbejde, så du kan skåne din ryg og bruge din tid på andre ting.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få beregnet en pris
​på bortkørsel af jord

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på bortskaffelse af jord, hvis du ønsker det. Skal vi varetage hele din opgave, udarbejder vi også gerne et samlet tilbud til dig, så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87