Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Filtsning af hus og erhvervsejendom

Et populært valg til murstenshuse

Filtsning af hus udføres ved, at man trækker et tyndt lag filts hen over det eksisterende murværk. Når overfladen er tør, anvender man et filtsebræt eller en svamp til at køre filtsen sammen. Det giver et utroligt flot resultat, som er meget populært blandt murstenshusejere.

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS beskæftiger vi os med mange forskellige former for murerarbejde, herunder også filtsning af hus. Vi står derfor til din rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til opgaven i for eksempel Hillerød, Ballerup eller omegn. Vi tilbyder filtsning af murværk for både private og erhverv i hele København og Nordsjælland.

Få et flot og moderne udtryk på husets facade

Der er flere forskellige grunde til, at filtsning af hus er utroligt populært. En af dem er, at det giver et meget moderne og pænt udtryk på husets facade. Det er et udtryk, som rigtig mange i dag efterspørger, hvor man stadig kan skimte murstenene inde bagved. Det betyder ikke kun, at du kan få stor nytte af husets nye og flotte udtryk lige nu og her, men også i fremtiden, hvis huset på sigt skal sælges. 

Vi udfører vores arbejde ordentligt og i høj kvalitet – hver gang

Vi går utroligt højt op i kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du altid forvente, at du får et professionelt resultat i højeste kvalitet, når du vælger at lade os varetage din opgave i forbindelse med filtsning af hus eller erhvervsejendom. 

Vi har mange års erfaring som murer, og vi står dermed også til rådighed, hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på filtsning af hus

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på filtsning af facade på dit parcelhus eller din erhvervsejendom, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører professionelt murerarbejde i høj kvalitet til lave priser.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87