Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Flisebelægning af enhver slags lægges

Få professionel hjælp til dit udendørs flisearbejde

Er det blevet tid til at få lagt en ny flisebelægning i haven? Kunne du tænke dig at få lagt nye fliser i din indkørsel eller på din terrasse?

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS kan vi hjælpe dig med at lægge en solid og smuk flisebelægning i din have eller på dine øvrige udendørsarealer. Vi tilbyder professionel lægning af fliser for både private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Hillerød, Ballerup eller omegn. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Undgå besværet og det tunge arbejde

​Det er hårdt arbejde at lægge fliser: Der skal graves, planeres, stampes og fuges, og kravene til præcision er afgørende for et vellykket resultat.

Undgå besværet og få hjælp til din flisebelægning. Vi er professionelle og klarer alle opgaver med fliselægning til UG. Med vores årelange erfaring og det rette udstyr lægger vi et smukt grundlag for din ejendom, uanset størrelse.

Vi tilbyder kvalitetsarbejde til yderst lave priser, og vi kan blandt andet tilbyde følgende former for flisebelægning:

  • ​Belægning af indkørsel
  • ​Belægning af fliseterrasse
  • ​Belægning af sti rundt om huset.

​Vi arbejder med alt fra betonfliser til natursten

Vi arbejder med alle de gængse typer materialer som for eksempel beton, natursten og granit, og vi gør det ud fra en professionel tilgang til anlægsfaget.

Vi ved om nogen, hvor vigtigt det er, at underlaget er klargjort til anlægs- og flisearbejde. I Nordsjælland og København udfører vi hvert år projekter for både erhverv og private, og hver gang foretager vi en grundig undersøgelse af underlaget forud for selve arbejdet. Det er nemlig alfa og omega, at der ikke er huller eller ujævnheder, da belægningen i så fald ikke kommer til at ligge ordentligt.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få beregnet en pris
​på din nye flisebelægning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en skræddersyet pris pr. m2 flisebelægning, du skal have lagt.

​Vi udarbejder et uforpligtende tilbud, når vi ved, hvor stor din belægning skal være, og hvilke belægningssten eller havefliser vi skal købe ind.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87