Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Gravearbejde af enhver art udføres

Skal du have gravet ud til en bygning, en have eller en belægning?

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilken form for gravearbejde du skal have udført. Vi har både maskinerne, mandskabet og erfaringen til at varetage både store og små opgaver i forbindelse med jordarbejde for såvel private husejere som forskellige former for erhvervskunder.

Vi er en professionel entreprenør med bred erfaring inden for vores fag. Vi tilbyder blandt andet vores hjælp til gravearbejde i Hillerød, Ballerup, Nordsjælland og Københavnsområdet.

Vi tilbyder udgravning til ethvert projekt

Der kan være mange forskellige årsager til, at du kan have behov for professionel hjælp til dit gravearbejde. Vi kan blandt andet hjælpe dig, hvis du skal have gravet ud til:

  • ​Belægningsarbejde
  • ​Anlægsarbejde
  • ​Nybyggeri.

Vi tilbyder naturligvis både udgravning og bortkørsel af jorden efterfølgende, så området er helt klart til det efterfølgende arbejde. Hvis du for eksempel skal have gravet ud i forbindelse med asfaltering eller brolægning, et nyt byggeri eller et haveanlæg, så kan vi også varetage resten af arbejdet. Det kan for eksempel være i en totalentreprise, hvis du ønsker det.​

Hvad koster gravearbejde?

Det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få udført professionelt gravearbejde. Prisen afhænger blandt andet af, hvor omfattende et gravearbejde du skal have udført, og om du ønsker, at vi efterfølgende bortskaffer jorden.

Uanset hvilken opgave du har til os, så kan du altid forvente, at vi tilbyder høj kvalitet til lave priser, og vi sørger for, at du får et flot resultat. Kunne du tænke dig en fast pris pr. meter gravearbejde, eller ønsker du at indhente et samlet, uforpligtende tilbud på din opgave, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os via formularen eller længere nede på siden..

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Hvis du har brug for professionel hjælp til dit gravearbejde, så er vi et oplagt valg. Vi gør vores arbejde ordentligt – hver gang.

Vi har stor erfaring og brede kompetencer, hvilket betyder, at du får et tilfredsstillende resultat. Vi står også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87