Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Krankørsel for private og erhverv

Professionel krankørsel i København og Nordsjælland

Har du brug for professionel krankørsel i forbindelse med et projekt i haven eller på erhvervsgrunden? Så lad os hos Entreprenør HP & Brolægning ApS hjælpe dig. Vi tilbyder kranservice for både private og erhverv i blandt andet Hillerød, Ballerup og omegn. Faktisk tilbyder vi krantransport i hele København og Nordsjælland, så har du en opgave til os et sted i dette område, kommer vi gerne og hjælper dig.

Vi tilbyder aflæsning og afhentning

Med vores kran har vi mulighed for både at tilbyde aflæsning af materialer såvel som afhentning. Det kan for eksempel være, at du skal have aflæsset fliser til dit belægningsarbejde, eller det kan være, at du skal have afhentet overskydende jord, efter du har gravet indkørslen op for at etablere en ny. Det kan også være, at du har brug for vores hjælp til begge dele.

En af de helt store fordele ved at anvende en kranvogn er, at du kan slippe for at få ødelagt din nuværende belægning, dit græs eller dit blomsterbed, fordi du enten skal have leveret eller afhentet materialer længere inde på grunden end blot ved skel. 

Derudover kan du spare på kræfterne, fordi du kan få materialerne derhen, hvor de skal bruges, og du slipper således for eksempelvis at skulle flytte store jordbunker, inden jorden skal afhentes.

Vi varetager både store og små opgaver

Vi står til rådighed, hvad enten du har en stor eller lille opgave til os. Ud over krankørsel kan vi også tilbyde at udføre resten af arbejdet i forbindelse med:

  • ​Anlægning af ny indkørsel
  • ​Anlægning af ny terrasse
  • ​Belægningsarbejde
  • ​Lægning af rullegræs
  • ​Asfaltering
  • ​Tilbygning
  • ​Renovering af hus
  • ​Nybyggeri.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud
​på krantransport

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål angående vores krankørsel, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud. Vi har en kranvogn til enhver opgave.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87