Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Lægning af klinker udføres med stor erfaring

Skal du have lagt nye klinker på gulvet?

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS har vi stor erfaring inden for diverse forskellige former for murerarbejde, og vi tilbyder blandt andet lægning af klinker som en del af vores ydelser. Det kan for eksempel være, at du kunne tænke dig at få lagt nye klinker på gulvet i dit badeværelse i forbindelse med en større eller mindre renovering. Det kan også være, at du ønsker at få lagt store eller små klinker et andet sted i huset.

Vi tilbyder lægning af klinker for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i hele København og Nordsjælland. Har du således en opgave til os i Ballerup, Hillerød eller et andet omkringliggende område, kommer vi gerne en tur forbi din adresse og sikrer dig et flot resultat.

Store klinker i hjemmet – et moderne valg

Store klinker i hjemmet er blevet et utroligt moderne og populært valg. Det er der flere forskellige årsager til. Først og fremmest er klinkerne praktiske, fordi de er nemme at tørre af. Derfor lægges de ofte i badeværelset, bryggerset og entreen, men mange vælger også at få ført klinkerne videre til køkkenet og stuen. 

Det giver et flot visuelt udtryk, når det samme gulv går igen i hele huset, og klinkerne kan i dag fås i rigtig mange forskellige farver og strukturer. Du kan dermed få lige præcis den løsning, som du synes passer til dit hjem. Hvis du har brug for rådgivning eller vejledning i forbindelse med valg af klinker, så stiller vi gerne vores mangeårige erfaring til din rådighed.

Derfor skal du lade os udføre dit flisearbejde

Der er flere fordele ved at lade vores firma stå for din opgave i forbindelse med lægning af klinker. Her kan blandt andet nævnes følgende:

  • ​Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet
  • ​Vi tilbyder yderst lave priser på vores arbejde
  • ​Vi har stor erfaring med lægning af klinker på gulv
  • ​Vi tilbyder inspiration, rådgivning og vejledning.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få beregnet en specifik pris på lægning af klinker

Du er velkommen til at kontakte os for at få beregnet en skræddersyet m2-pris på lægning af klinker i din bolig eller virksomhed.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87