Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Lægning af rullegræs og opsætning af hegn

Er det i år, din grund skal have et løft i form af ny græsplæne eller nyt hegn? Hos Entreprenør HP & Brolægning i Farum tilbyder vi lægning af rullegræs samt opsætning af hegn i Hillerød, Nordsjælland og København. 

Vi udfører professionelt arbejde med faglig stolthed, så du kan læne dig tilbage og nyde resultatet af en grøn og saftig græsplæne eller et lægivende og beskyttende hegn – uden at det koster en formue. Vi leverer nemlig høj kvalitet til en yderst lav pris.

Montering af rullegræs – en nem, grøn løsning til haven

Få en flot og ukrudtsfri græsplæne med rullegræs. Lad os anlægge din græsplæne og nyd synet af en velplejet plæne – uden at skulle vente i månedsvis på, at den vokser til.

Oplev hvordan vi på kort tid forvandler haven til en grøn oase med sundt og slidstærkt græs, som kan holde til lidt af hvert. Lægning af rullegræs kan ske hele året, blot jorden er frostfri.

Opsætning af hegn i København og omegn

Et flot hegn giver karakter til hus og have samtidig med, at det giver læ og beskytter mod uønskede blikke. Slip for besværet med at opmåle, grave og montere hegnet – lad Entreprenør HP & Brolægning stå for opsætning af dit nye hegn i f.eks. København. Vi udfører både større og mindre hegnsprojekter til private såvel som til erhverv, og vi lægger faglig stolthed i arbejdet – hver gang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lægning af rullegræs

Få glæde af en nyanlagt plæne eller et flot hegn, som forøger både livskvaliteten og ejendommens værdi. Bestil et uforpligtende tilbud hos Entreprenør HP & Brolægning på enten lægning af rullegræs eller opsætning af hegn i Nordsjælland eller København. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på telefon 26 42 62 87 og lad os få en dialog om, hvad vi kan gøre for din have. Du kan også skrive til vores e-mail info@hpbrolaegning.dk.

Har du brug for hjælp til andre projekter, f.eks. brolægning af indkørsel eller terrasse, kan du læse mere om vores ydelser her. Entreprenør HP & Brolægning – Kvalitet til yderst lave priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Paltholmterrasserne 74A

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87