Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Murer for private og erhverv

Leder du efter en dygtig og erfaren murer?

Leder du efter en murer, som har mange års erfaring med murerarbejde? Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS udfører vi alle typer mureropgaver, og vi har altid fokus på at levere et solidt håndværk og et smukt resultat.

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet København, Farum, Ballerup og Hillerød samt andre steder i Nordsjælland med videre.

Vi renoverer, bygger om og bygger til – altid i høj kvalitet

Vi skaber smukke hjem, når vi renoverer, bygger om og bygger til. Du har måske behov for en ombygning eller en tilbygning, fordi familien er vokset. Det kan også være, at det blot er blevet tid til en renovering, eller måske har du lige købt et hus, som mangler det sidste, før det bliver til dit drømmehus.

Vi er gerne behjælpelige med hele byggeprocessen lige fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt. Vi varetager også gerne hele entreprisen. På den måde er du sikker på, at kvaliteten er i top, og at tidsplanen bliver overholdt.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​​Nybyggeri
  • ​Skalmuring
  • ​Facaderenovering
  • ​Filtsning og pudsning
  • ​Flise- og klinkearbejde
  • ​Ombygning eller tilbygning
  • ​Renovering af badeværelse
  • ​Andre former for murerarbejde​​.

Vi har mange års erfaring som murer, og aktuelt har vi lige lagt over 200.000 mursten i et byggeprojekt. Vi er med andre ord specialister i nybyggeri, men vi laver også mange badeværelser og køkkener med mere. Vi får generelt rigtig gode anmeldelser, og vores murerforretning er naturligvis medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Hvad koster murerarbejde?

Vores priser for murerarbejde afhænger især af behovet for materialer, maskiner og udstyr som for eksempel stilladser med videre. 

Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning fra en erfaren murer, når du skal vælge materialer, design og arkitektur. Er du interesseret i en konkret pris, er vi nødt til at kende lidt nærmere til din opgave, før vi kan give et tilbud.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag for et godt byggetilbud

Du er velkommen til at få en snak med vores murermester om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan ringe til os på telefon 26 42 62 87 for at lave en aftale, men du kan også skrive til vores murerfirma på e-mail tilbud@hpbrolaegning.dk, så hører du fra os.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87