Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Ny indkørsel med en holdbar belægning

Lægning af indkørsel for private og erhverv

Det er hårdt arbejde at anlægge en ny indkørsel, hvis man skal gøre det selv. Der skal graves ud, planeres og stampes, så underlaget bliver jævnt, og så skal der en belægning på. Her vælger mange fliser, som stiller store krav til præcision og viden for at sikre et veludført resultat.

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS er vi specialister inden for anlægning af en ny indkørsel. Vi udfører alt arbejdet for dig, der skal have en ny belægning i indkørsel i for eksempel Hillerød eller det øvrige Nordsjælland, Ballerup eller et andet sted i Storkøbenhavn og Københavnsområdet. Vi har mange års erfaring og det rette udstyr, der skal til for at sikre dig et flot og langtidsholdbart resultat, som kan holde til den tunge trafik, der er i en indkørsel.

Vi sørger for et solidt underlag

Når der skal lægges en flisebelægning, uanset om det er til en terrasse, en indkørsel eller en gangsti, så er det utroligt vigtigt, at underlaget er solidt. Ellers kan der opstå lunker, og fliserne kan knække.

Med vores mangeårige erfaring og store viden inden for faget sørger vi for, at din belægning bliver lagt på det rette underlag, og at der er de korrekte afvandingsforhold, så der ikke samler sig store vandpytter på belægningen.

Vælg mellem mange forskellige fliser- og stentyper

Når du vælger at lade os stå for lægning af fliser i din indkørsel, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige materialer, således at du selv kan bestemme, hvordan det færdige resultat skal se ud. 

Du kan for eksempel vælge mellem følgende sten- og flisetyper:

  • ​Betonfliser
  • ​Natursten
  • ​Granit
  • ​Chaussésten
  • ​Knoldesten.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en ny indkørsel?

Det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at anlægge en helt ny indkørsel. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stor en indkørsel du kunne tænke dig, hvilke materialer vi skal købe ind, og hvor lang tid vi skal bruge på at klargøre området.

Kunne du tænke dig en specifik pris på lige netop din opgave, så er du velkommen til at kontakte os for en indledende snak. Herefter udarbejder vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig. ​

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87