Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Ny terrasse belagt med fliser eller sten

Drømmer du om en fliseterrasse i haven?

Kunne du tænke dig at have en smuk fliseterrasse i haven, hvor du kan sidde udenfor og nyde det gode vejr, mens du læser en god bog og drikker en kop kaffe? Eller hvor du kan invitere gæster på grillmad? Hvis du drømmer om at få anlagt en ny terrasse med fliser, så kan vi hos Entreprenør HP & Brolægning ApS hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for belægningsarbejde, og vi har dermed både erfaringen og ekspertisen til at lægge lige netop den fliseterrasse, som du drømmer om. Vi anlægger nye terrasser for både private og erhverv i Nordsjælland og København. Det kan for eksempel være i Hillerød, Ballerup og mange andre omkringliggende byer.

Vi lægger en korrekt belægning

Hvis du skal have anlagt en ny terrasse eller en anden form for belægningsarbejde, så er det utroligt vigtigt, at belægningen er lagt korrekt, så fliserne eller stenene bliver liggende – også i de næste mange år.

For at sikre dette er det nødvendigt at bruge tid på at sikre en korrekt bundopbygning. Det betyder, at der skal graves af, planeres og stampes, før fliserne eller stenene kan blive lagt ud. Herudover er det også vigtigt at sørge for, at regnvand og smeltevand kan blive ledt væk fra belægningen.

Alt dette sørger vi naturligvis for.

Hvordan skal terrassen se ud?

Der er rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til terrassens udseende. Du kan vælge imellem mange forskellige typer sten og fliser, som hver især giver deres helt eget udtryk. 

Vi arbejder blandt andet med:

  • ​Natursten
  • ​Granitsten
  • ​Granitfliser
  • ​Chaussésten
  • ​Knoldesten
  • ​Betonfliser.

Alle de ovennævnte sten og fliser kan lægges i forskellige mønstre, således at du opnår lige præcis det udtryk, du ønsker, og som passer til de øvrige omgivelser.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en ny terrasse?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at anlægge en ny terrasse.

​Drømmer du for eksempel om en hævet fliseterrasse? Hvor stor skal terrassen være? Hvilke sten eller fliser skal udgøre belægningen?
​​Kontakt os for at få beregnet en pris på din nye terrasse.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87