Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Nybyggeri for private og erhverv

Vi tilbyder nybyg i København og Nordsjælland

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS tilbyder vi opførelse af anneks til sommerhuset, en garage eller en havestue til de dejlige sommeraftener samt meget mere inden for nybyggeri.​ Vi bygger for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Vi er dit lokale byggefirma i Nordsjælland og København, og vi har derfor særligt mange kunder i Hillerød, Ballerup og omegn.

Vi følger alle de gældende regler og bestemmelser

Ved større ombygninger og forandringer, som har betydning for byggeriets energibehov, skal klimaskærm og installationer have den fornødne rentabilitet. Det vil sige, at den energibesparende foranstaltning skal være rentabel.

​Som udgangspunkt skal Bygningsreglementet (BR08) altid følges ved ombygninger, men der kan være visse bestemmelser, som man ikke kan opfylde, uden at man foretager større ændringer af bygningen - for eksempel ved flytning af bærende vægge.

Hvis du går med byggetanker, og vil høre mere om mulighederne for nybyggeri eller har spørgsmål til regler og bestemmelser, så kontakt os hos Entreprenør HP & Brolægning ApS.

Hvad koster nybyggeri?

Der er mange forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvor meget nybyggeri koster. Her kan blandt andet nævnes følgende:

  • ·​Hvilken type bygning du skal have bygget
  • ·​Hvor stor bygningen skal være
  • ·​Hvilke materialer den skal bygges med
  • ·​Hvilke individuelle ønsker og behov du har.

Vi kan varetage hele byggeriet lige fra den indledende udgravning og støbning af fundament, til den færdige bygning står klar, og vi bygger gerne i en totalentreprise, hvis du ønsker det.

Vi tilbyder høj kvalitet til en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for en indledende snak
​omkring dine ønsker og behov

Byg nyt hus eller en anden type bygning sammen med os. Kontakt os gerne allerede i dag til en indledende og uforpligtende snak om, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke muligheder du har for at realisere dine drømme.

Vi har mange års erfaring inden for nybyggeri for både private og erhverv, og hos os får du altid kvalitetsarbejde til lave priser.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87