Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Opsætning af hegn der giver læ
​og skærmer for indkig

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af hegn?

Er det i år, din grund skal have et løft i form af et nyt hegn? Er du træt af indkigsgener fra vejen eller naboen, eller kunne du bare godt tænke dig lidt mere læ på terrassen? 

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS i Farum tilbyder vi opsætning af hegn for både private og erhverv. Vi dækker hele Nordsjælland og København, og vi kører dermed ofte ud til opgaver for kunder i Hillerød, Ballerup og omegn.

Få opsat et havehegn uden at det koster dig en formue

Vi tilbyder professionelt arbejde udført med en høj faglighed stolthed. Med vores hjælp til opsætning af hegn kan du således læne dig tilbage og nyde resultatet af et flot, læ-givende og beskyttende havehegn – uden at det har kostet en formue. Vi udfører nemlig alt vores arbejde i høj kvalitet til en meget lav pris.

Slip for besværet med monteringen og lad os udføre arbejdet

Et flot hegn giver karakter til både hus og have, samtidig med at det giver læ og beskytter mod uønskede blikke. Slip for besværet med at opmåle, grave og montere både stolper og hegn – lad i stedet for os klare opgaven.

Vi udfører både større og mindre hegnsprojekter for private såvel som for erhverv, og vi lægger en høj faglig stolthed i arbejdet – hver gang. Vi kan både hjælpe dig, hvis du skal have opsat et hegn ind mod naboen eller ud mod vejen med tilhørende havelåge, eller hvis du skal have monteret et læhegn.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få beregnet en pris på dit nye hegn

Få glæde af et flot hegn, der øger både ejendommens værdi og livskvaliteten. Kontakt os gerne allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn.

​Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsarbejde til lave priser, så du kan få lige præcis det resultat, som du drømmer om, uden at det kommer til at koste dig en formue. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87