Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Pergola til terrasse bygges efter dine ønsker

Nyd haven hele året rundt med en pergola til terrasse

Kunne du tænke dig at få skygge på din terrasse, så du kan sidde udenfor på selv de mest varme sommerdage i Danmark, eller vil du gerne have mulighed for at forlænge sommeraftenerne, så du kan sidde under overdækning på terrassen, når aftenduggen lander? Så lad os hos Entreprenør HP & Brolægning ApS hjælpe dig.

Vi har stor erfaring i at bygge pergola til terrasse, og vi bygger også gerne en til dig. Vi kører blandt andet ud til kunder i Hillerød, Ballerup og flere andre omkringliggende områder samt i det øvrige København og Nordsjælland.

Vælg mellem mange forskellige muligheder

Hvis du drømmer om en smuk pergola til din terrasse, har du mange forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge en pergola med tag, eller du kan vælge en pergola i træ med mulighed for at få en flot haveplante til at vokse op og fungere som tag. Det kan for eksempel være en blåregn, som er et populært valg til formålet, eller det kan være en anden klatreplante. Mulighederne er mange, både hvad angår design og funktionalitet, og sammen finder vi den helt rigtige løsning for dig.

Vi står klar med inspiration, rådgivning og vejledning

Vi har mange års erfaring med blandt andet at bygge pergola til terrasse. Derfor stiller vi gerne vores erfaring og ekspertise til din rådighed, så du kan få kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med projektet. 

Har du brug for inspiration til, hvad der kan lade sig gøre, eller hvordan resultatet kan komme til at se ud, kan vi også være behjælpelige.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris eller hør mere

Drømmer du om en pergola i haven? Så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på byggeriet, udarbejder vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi leverer løsninger i høj kvalitet til lave priser.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87