Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Renovering af hus og ejendom

Trænger dit hus til at blive renoveret?

Med en indvendig eller udvendig renovering af din bolig kan du give et gammelt hus nyt liv. Du kan sænke elregningen, ligesom du kan få et moderne hjem, der passer til din stil. Du kan sikre dig en god vedligeholdelse af bygningen, så den kan stå imod både vind og vejr i de næste mange år. Mulighederne er mange, når det kommer til renovering af hus.

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS tilbyder vi en omfattende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din elregning og måske udnytte pladsen i din bolig bedre. Vi udfører renovering og istandsættelse for både private husejere og erhvervskunder i for eksempel Ballerup, Hillerød og flere andre steder. Faktisk dækker vi hele København og Nordsjælland, så har du en opgave til os her, kommer vi gerne en tur forbi.

Eksempler på hvad en husrenovering kan dække over

En renovering af hus kan dække over mange forskellige opgaver. Derfor har vi samlet en oversigt over en række eksempler på, hvilke opgaver vi kan varetage i forbindelse med en husrenovering:

  • ​Renovering af tag
  • ​Renovering af badeværelse
  • ​Renovering af køkken
  • ​Renovering af facade
  • ​Totalrenovering af hus.

Sammen sørger vi for, at du får den rette løsning

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rumopdeling, hvis du i samme omgang ønsker en ombygning. Det kan for eksempel være, hvis du skal have renoveret køkken eller bad, så kvadratmeterne udnyttes på bedst mulig vis.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster renovering af hus?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en renovering af hus koster. Vores priser afhænger blandt andet af, om du ønsker en lille renovering i form af for eksempel en tagrenovering, eller om du ønsker en gennemgribende renovering af dit hjem udført i en totalentreprise. Vi udarbejder derfor gerne et tilbud til dig med en god pris pr. m2.

​Ring til os og få en snak med os om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87