Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Skalmuring af hus og andre typer bygninger

Fornyelse af den ydre skal af bygningens murværk

Med en skalmuring har du mulighed for at forny murens ydre skal. Det er derfor en teknik, der ofte er anvendt i forbindelse med renovering af facaden, fordi man typisk river den yderste skalmur ned og opfører en ny og flot ydermur. Er husets facade nedbrudt, eller trænger det bare til et helt nyt look, kan skalmuring således være et oplagt valg.

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS har vi stor erfaring inden for skalmuring, og vi tilbyder dette arbejde for både private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Ballerup, Hillerød eller i det øvrige Nordsjælland, men det kan også være i København og omegn.

Giv din bygning et nyt og flot udtryk og øg holdbarheden

Ved at få foretaget en skalmuring af din bygning kan du ikke bare give facaden et helt nyt og flot udtryk. Du kan også forlænge murstenenes holdbarhed, så din bygning både fremstår sund og flot i de næste mange år.

Vi udfører skalmuring i høj kvalitet

Vi er en virksomhed, der går højt op i at udføre murerarbejde i høj kvalitet. Vi udfører professionelt arbejde hver gang, og det gælder naturligvis også i forbindelse med skalmuring af dit murværk. Samtidig tilbyder vi en lav pris på vores arbejde, for det behøver ikke at koste en formue at forny husets facade.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave eller hør mere

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring skalmuring, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave.

Vi tilbyder også andre former for facaderenovering, og vi står til rådighed med kyndig rådgivning, inspiration og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning til lige netop din facade. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87