Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Støbning af fundament til enhver type bygning

Professionelt støbearbejde i høj kvalitet

Skal du have bygget et nyt hus, en tilbygning, eller har du brug for professionel hjælp til støbning af fundament til et helt andet projekt? Uanset hvad kan vi hos Entreprenør HP & Brolægning ApS udføre arbejdet.

Vi har mange års erfaring med støbearbejde, og vi varetager store som små opgaver for både private husejere og erhvervskunder. Vi kører ofte ud til opgaver i forbindelse med støbning af sokkel og fundament for kunder i Ballerup, Hillerød og omegn samt i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Eksempler på opgaver der kræver støbning af fundament

Der er mange forskellige opgaver, hvor støbning af fundament er nødvendig for at sikre det bedst mulige resultat, der kan holde både nu og i de næste mange år. Vi kan blandt andet anbefale, at du får støbt et fundament til:

  • ​Skur
  • ​Garage
  • ​Drivhus
  • ​Udestue
  • ​Tilbygning til hus eller sommerhus
  • ​Nybyggeri
  • ​Flagstang.

Vi kan også udføre resten af arbejdet

Hvis du har brug for vores hjælp i forbindelse med støbning af beton, kan vi ikke kun udføre selve støbearbejdet, men også det øvrige arbejde. Vi kan for eksempel grave ud til bygningen og køre jorden væk. Vi tilbyder både nybyggeri og tilbygninger i form af store såvel som små bygninger, og vi kan også lægge tag med enten tegl eller tagpap.

Når din bygning er blevet opført, kan vi lægge en flot græsplæne med rullegræs, eller vi kan lægge en solid flisebelægning. 

Mulighederne er mange, når du vælger at lade os varetage din opgave, og vi kan sågar tilbyde vores hjælp i en samlet totalentreprise på opgaven. På den måde slipper du for besværet og tidsforbruget forbundet med at finde håndværkere og koordinere deres arbejde.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder høj kvalitet til lave priser
​– indhent et tilbud

Uanset om vi blot skal hjælpe dig med støbning af gulv eller fundament, eller om vi også skal udføre resten af opgaven, så er du garanteret høj kvalitet til en lav pris, når du vælger at lade os varetage opgaven. Kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller indhent et uforpligtende tilbud på støbning af fundament. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87