Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Tagpap som tagbelægning

Montering af tagpap på dit tag

Skal du have lagt et helt nyt tag på dit hus, dit skur eller din erhvervsbygning, og overvejer du tagpap som tagbelægning? Så kan vi hos Entreprenør HP & Brolægning ApS sikre dig en korrekt montering.

Vi har stor erfaring inden for lægning af tagpap, som vi udfører på både små og store bygninger for private og erhverv. Det kan for eksempel være på dit skur, din carport, dit hus eller din erhvervsbygning.

Vi holder selv til i Farum, hvorfra vi blandt andet kører ud til tagopgaver for kunder i lokalområdet, Ballerup og Hillerød samt i hele det øvrige Nordsjælland og Københavnsområde.

5 fordele ved at vælge et tagpaptag

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge tagpap til dit tag eller en anden tagbelægning, har vi nedenfor samlet en oversigt over 5 konkrete fordele ved at vælge et tagpaptag, som forhåbentlig kan hjælpe dig:

  1. ​Tagpap kan lægges på alle slags tage – både de flade og de skrå
  2. ​Du får et helt tæt tag
  3. ​Tagpap er en billig løsning sammenlignet med andre tagmaterialer
  4. ​Dit nye tag vil forventeligt kunne holde i op til 40-50 år
  5. ​Tagpap er forholdsvis nemt og billigt at reparere

Hvad koster det at få lagt tagpap?

Som nævnt er tagpap typisk en økonomisk fordelagtig løsning sammenlignet med mange andre tagmaterialer på markedet. Hvor meget det vil koste at få lagt tagpap på lige netop dit tag vil blandt andet afhænge af, hvor stort taget er, om vi skal lægge et undertag, som tagpappet kan monteres på, og om vi først skal fjerne gamle tagsten.

Vi udfører professionelt tagarbejde i høj kvalitet til lave priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en fast og skræddersyet pris på lægning af tagpap på lige netop din bygning.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for rådgivning og vejledning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning og vejledning omkring valg af tagmaterialer, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved at vælge tagpap. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87