Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Tagrenovering der kan gøre taget tæt igen og forlænge levetiden

Få professionel hjælp til renovering af tag

Er taget på dit hus eller din erhvervsbygning utæt, eller trænger det til en renovering som en del af den løbende vedligeholdelse? Med en tagrenovering har du mulighed for at forlænge levetiden på dit tag, samtidig med at du kan gøre et utæt tag tæt igen.

Hos Entreprenør HP & Brolægning ApS står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med renovering af tag. Vi tilbyder tagrenovering for både private husejere og erhvervskunder i Ballerup, København, Hillerød og omegn samt i hele det øvrige Nordsjælland.

Vi udfører tagarbejde i høj kvalitet til lave priser

Når du vælger at lade vores virksomhed varetage din tagreparation, så er du garanteret et veludført resultat i højeste kvalitet til en billig pris.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi ved, hvad der skal til for at reparere et eksisterende tag, uanset om der er tale om et tegltag, et tagpaptag eller et tag i et andet tagmateriale.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis det ikke kan betale sig at renovere taget, fordi det alligevel vil skulle skiftes ud inden for kort tid, så kan du i stedet for få lagt et nyt tag. Dette arbejde kan vi naturligvis også hjælpe dig med.

Vores priser på lægning af et helt nyt tag afhænger blandt andet af, hvilket tagmateriale du vælger, og hvor stort taget er. Kunne du tænke dig at få lagt et helt nyt tag på din bygning, eller er du i tvivl om, hvorvidt du kan nøjes med en tagrenovering eller ej, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer vi forbi din adresse til en uforpligtende besigtigelse, hvorefter vi udarbejder et skræddersyet tilbud til dig på din opgave.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt tag eller tagrenovering?
​Sammen finder vi den rette løsning

Det er vigtigt for os, at du får den rette løsning til dit tag. Det gælder, uanset om du skal have lagt et helt nyt tag, eller om du skal have udført en tagrenovering. Derfor står vi til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får den rette løsning. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87