Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Tilbygning til parcelhus, sommerhus eller erhvervsbygning

Har du brug for mere plads i dit hus eller sommerhus?

Med en tilbygning kan du få den ekstra plads, som du står og mangler i dit hus eller i dit sommerhus. Det kan for eksempel være, at du mangler et ekstra værelse, fordi familien er blevet udvidet, eller det kan være, at du drømmer om at få bygget et ekstra badeværelse. Ønsker du at få mere lys ind i din bolig, kan en karnap i glas også være en ideel tilføjelse til din stue.

Mulighederne er mange, når det kommer til tilbygninger, og hos Entreprenør HP & Brolægning ApS står vi klar til at realisere dine drømme. Vi bygger til for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Vi dækker hele Nordsjælland og København, men vi har særligt mange kunder i Hillerød, Ballerup og omegn.

Kombiner din tilbygning med en ombygning eller renovering

Du kan med fordel vælge at kombinere din kommende tilbygning med en ombygning eller en renovering af hus – eller begge dele. På den måde får du en glidende overgang mellem det gamle og det nye, og med de rette tiltag har du også mulighed for at spare penge på din elregning.​

Vi kan varetage hele dit projekt i en totalentreprise, uanset om du blot ønsker en tilbygning, eller om du ønsker en totalløsning.​

Hvad koster en tilbygning?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få bygget en tilbygning. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvor stor en tilbygning du kunne tænke dig, og om du ønsker at kombinere den med for eksempel en renovering eller en ombygning.

Når du vælger at lade os varetage dit byggeri, er du dog altid garanteret høj kvalitet til en lav pris. Vi udarbejder desuden gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, når vi ved lidt mere om dine ønsker og behov.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Ønsker du en tilbygning i træ eller mursten? Hvor stor skal tilbygningen være? Hvordan skal den se ud? Hvis du har brug for inspiration eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte os for en snak omkring mulighederne for lige netop din bygning. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87