Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Tømrer der varetager store og små opgaver

Tømrerarbejde for private og erhverv

Skal du have renoveret dit hus, bygget til eller måske bygget helt nyt? Hvis du leder efter et alsidigt og erfarent tømrerfirma, kan du med fordel vælge at lade os hos Entreprenør HP & Brolægning ApS varetage din opgave.

Vi er den lokale tømrer for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Hillerød, Ballerup og omegn. Vi kører ud til opgaver i hele Nordsjælland og København, og vi kommer således også gerne en tur forbi dig.

Eksempler på tømreropgaver vi kan udføre for dig

Vi har mange års erfaring som tømrer, og vi kan derfor være behjælpelige i forbindelse med mange forskelligartede opgaver. Det kan for eksempel være:

  • ​Renovering af hus
  • ​Tilbygning
  • ​Nybyggeri
  • ​Tagrenovering
  • ​Lægning af nyt tag med tagpap
  • ​Lægning af nyt tegltag
  • ​Opsætning af pergola på terrassen.

Har du brug for en dygtig tømrer i forbindelse med en større opgave, der omfatter flere forskellige faggrupper – det kan for eksempel være i forbindelse med, at du skal have bygget et helt nyt hus – så kan vi tilmed også varetage opgaven i en totalentreprise. På den måde slipper du for selv at skulle finde de forskellige håndværkere, der skal involveres i processen, og koordinere deres arbejde, og samtidig får du et ensartet resultat, hvor alt arbejde er udført i samme høje kvalitet.

Hvad koster en tømrer?

Vi er et firma, der lægger utrolig stor vægt på at udføre tømrerarbejde i høj kvalitet til lave priser, hvor alle kan være med. Hvor meget det helt konkret vil koste at få en opgave udført af vores tømrer, vil dog blandt andet afhænge af dine individuelle ønsker og behov samt opgavens omfang. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på din opgave.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for inspiration eller vejledning?

Med vores mangeårige erfaring som tømrer står vi til din rådighed, hvis du har brug for inspiration, rådgivning eller vejledning i forhold til de mange forskellige muligheder og løsninger, der kan være i forbindelse med dit projekt.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87