Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Totalentreprise varetages for private og erhverv

Vi kan varetage hele din opgave

Har du en større have- eller anlægsopgave eller en opgave for en tømrer eller murer, som du kunne tænke dig at få udført i en totalentreprise? Så kan vi hos Entreprenør HP & Brolægning ApS hjælpe dig. Vi varetager opgaver for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Hillerød, Ballerup, København og omegn samt i hele Nordsjælland.

Vi sikrer dig et flot, solidt og gennemført resultat

Vi har mange års erfaring inden for entreprenørfaget, og vi kan således varetage mange forskelligartede opgaver for vores kunder. Vi sikrer et flot, solidt og gennemført resultat, uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig, og vi gør det til en god pris. 

Hvilke opgaver kan vi varetage i en totalentreprise?

Ved at lade os udføre din opgave i en totalentreprise kan du være sikker på at få en samlet løsning og et ensartet resultat, uden at du selv skal bruge tid på at koordinere arbejdet mellem de forskellige involverede parter. Det gør vi for dig.

Vi har selv udstyret, mandskabet og kompetencerne til at kunne udføre følgende opgaver:

Det betyder, at hvis du for eksempel skal have bygget et nyt hus og anlagt en have med rullegræs, så kan vi udføre hele din totalentreprise. ​

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør mere eller indhent et skræddersyet tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kompetencer og arbejdsområder, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har en konkret opgave til os, som du kunne tænke dig at få varetaget i en totalentreprise. Så udarbejder vi et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig, når vi kender omfanget af opgaven samt dine individuelle ønsker og behov.

Vi står også gerne til din rådighed, hvis du har brug for inspiration eller rådgivning omkring, hvad der kan lade sig gøre. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi leverer derfor veludført arbejde i høj kvalitet. Når du vælger at lade os stå for din entreprise, kan du regne med, at dit arbejde bliver udført ordentligt. 

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87