Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Vognmand med kranbil

Vi tilbyder vognmandskørsel for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp fra en vognmand til levering eller afhentning af materialer på din grund, og leder du derfor efter et lokalt vognmandsfirma? Så kan vi hos Entreprenør HP & Brolægning ApS hjælpe dig.

Vi tilbyder vognmandskørsel for både privatpersoner såvel som en række forskellige typer erhvervskunder, og vi dækker hele København og Nordsjælland. Har du for eksempel brug for hjælp fra en vognmand i Hillerød, Ballerup eller et andet område i nærheden, varetager vi gerne opgaven.

Mulighed for levering og afhentning af materialer med kran

Vi har mulighed for både at levere og afhente materialer med vores egen kran. Det kan for eksempel være, at du har behov for afhentning og bortkørsel af jord i forbindelse med dit anlægsarbejde. Med vores kranservice kan vi nemt komme og hente jorden, uden at du behøver at bruge tid og kræfter på at flytte det ud til skel.

Vi arbejder professionelt til lave priser

Uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig i forbindelse med vognmandskørsel, så kan du være sikker på, at du får en professionel service, når du vælger vores firma til opgaven. 

Vi udfører vores arbejde grundigt og ordentligt – hver gang – og vi gør det til lave priser, hvor alle kan være med.

Kontakt os via formularen eller længere nede på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du skal bruge
​en erfaren vognmand

Vi har mange års erfaring som vognmand, og vi har både de rette biler og det rette mandskab til at hjælpe dig med din opgave. Har du brug for vores professionelle hjælp, så kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på din opgave, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du leder efter en vognmandsforretning, der vægter professionelt arbejde og lave priser højt, så ser vi frem til at høre fra dig.

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Hvedemarken 16

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87